Voor Hilde

Dwars Door Maldegem, editie 3 op 27 mei 2018 is een editie die wij, de medewerkers en organisatie, speciaal willen opdragen aan onze geliefde en dierbare collega Hilde Van Troye.
In de zomer van 2017 moesten wij van ‘onze Hilde’ afscheid nemen na een lange moedige strijd tegen een agressieve vorm van kanker. Hilde stond op onze GO! Campus bekend als iemand met een zeer groot hart en enorme passie en fierheid voor de richting verzorging. De uitstroom van onze afgestudeerde leerlingen uit de richting Voeding-Verzorging werden alom gelauwerd en geprezen omwille van de kwaliteit en liefde die deze jongvolwassen mensen voor hun vak aan de dag leggen; iets waarin we Hilde duidelijk herkennen.
Hilde zelf was zeer gepassioneerd door de loopsport. Dat was haar manier om te herbronnen en alle zorgen aan de kant te zetten. Des te meer tijdens haar kankerbehandeling. Ze nam deel aan verschillende loopwedstrijden waaronder de nacht van Vlaanderen in 2016 waar ze 20km liep ten voordele van Think Pink. Omdat wij de herinneringen aan Hilde als sterke en fiere vrouw vurig in leven willen houden, dragen wij deze editie als een extra eerbetoon aan haar op.
Mensen die graag een pinnetje wensen ter nagedachtenis aan Hilde, kunnen er eentje verkrijgen op DDM 2018 aan de inschrijvingen.